Supermarktpolis – by Sur.

Ben je de eigenaar van een zelfstandige supermarkt? Ontdek de voordelen van onze op maat gemaakte 'Supermarktpolis - by Sur.' in deze blog.

Blog

Bij Sur. begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee supermarkteigenaren worden geconfronteerd. Daarom hebben we een speciale supermarktverzekering ontwikkeld die je risico’s effectief beschermt, met de volgende voordelen:

  1. Expertise van Retail Specialisten:

Onze supermarktverzekering is samengesteld door een team van onafhankelijke specialisten met diepgaande kennis van de retailsector. Dit betekent dat de verzekering is afgestemd op de specifieke behoeften en risico’s van supermarkten, gezien vanuit het perspectief van de eigenaar.

 

  1. Exclusieve Voordelen:

Onze polis bevat exclusieve clausules die speciaal zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van supermarkten te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan maatwerkoplossingen voor koelschade.

 

  1. Ondersteund door een Gespecialiseerde Verzekeringsmaatschappij:

Onze verzekering wordt gedekt door een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij met een schat aan ervaring in het beheer van risico’s in de supermarktbranche.

 

  1. Volledige Begeleiding door Jouw Makelaar:

Sur. fungeert als jouw verzekeringsspecialist en heeft de bevoegdheid om alle polisdocumenten te regelen en schadeclaims te verwerken. We streven naar gemak en gemoedsrust in jouw verzekeringspakket.

Bij Sur. richten we ons op het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor supermarkten, met een sterke focus op specialisatie, exclusiviteit en volledige polis begeleiding. Hierdoor kun jij je als supermarkteigenaar volledig concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de bescherming van jouw specifieke risico’s.

Laat de woorden van Sébastien Hoste, eigenaar en zaakvoerder van een Spar-vestiging in Moorsele, je overtuigen.

Video afspelen

Als je meer informatie wilt over onze ‘Supermarktpolis – by Sur.’, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hello@teamsur.be of telefonisch via +32 472 30 76 00 (Benoit).  Wij staan klaar om je te helpen!

Sur Punt

Waar beginnen?
Gewoon hier.