Wij zijn verhuisd.

Vanaf 16 januari 2024 brengen we onze bestaande kantoren te Zwevegem en Kuurne onder in één moderner en ruimer kantoor in de Blokkestraat 41B te Zwevegem. Ontdek er alles over in deze blog.

Blog

Vandaag kondigen wij met groot enthousiasme aan dat onze bestaande kantoren in Zwevegem en Kuurne volledig zijn samengesmolten in één ruimer en moderner kantoor te Zwevegem.

Vanaf dinsdag 16 januari betrekken wij ons nieuw kantoor te Zwevegem, op het volgende adres:

Z-Offices
Blokkestraat 41B / Kantoor 001
8550 Zwevegem

 

Vanaf heden kan u dus terecht in dit moderne en veel ruimere kantoor, gelegen achter het Gemeentehuis van Zwevegem.

 

De verhuis van de twee bestaande kantoren was een weloverwogen beslissing met het oog op een betere dienstverlening voor u, als trouwe klant.

Twee belangrijke aandachtspunten waar wij rekening mee hielden voor de verhuis:

 

  1. Verbeterde Dienstverlening: Door alle collega’s op één locatie samen te brengen, streven wij ernaar om u een nog betere en efficiëntere service te bieden. Er gaat geen informatie verloren, en onze collega’s – elk met hun eigen specialisatie – versterken elkaar.

  2. Klantgerichte Ontvangst: In onze ruimere en modernere omgeving kunnen wij u nu nog beter ontvangen. Er volgen nog enkele verbeteringswerken die tegen de zomer zullen worden afgerond. Wij streven er nu reeds naar om uw bezoeken aan ons kantoor zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

We brengen de verschillende specialisaties van onze medewerkers nu samen onder één dak. De daaruitvolgende kruisbestuiving zal ons in staat stellen om een nòg betere en efficiëntere service te bieden aan onze klanten.

Ons nieuwe kantoor is heel vlot bereikbaar en ligt op een kleine vijf minuten van het huidige kantoor te Zwevegem en een goeie tien minuten van het huidige kantoor te Kuurne. 

 

Hieronder voegen we een concrete routebeschrijving toe, vertrekkend vanuit het vroegere kantoor te Kuurne (Harelbeeksestraat)

 

 

 

 

Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Alsook een concrete routebeschrijving vertrekkend vanuit het huidige kantoor te Zwevegem (Avelgemstraat)

Vorige slide
Volgende slide

Eens toegekomen op locatie kan u de parking oprijden en onmiddellijk naar rechts de parking doorrijden, op het einde van de parking tegen het eerste gebouw vindt u vier voorbehouden parkeerplaatsen die aan ons kantoor zijn toegewezen. 

 

Momenteel staat op die parkeerborden nog de naam ‘EXSITED’, naar het vorige bedrijf dat in onze kantoren gehuisvest was.  Hier komt zo snel mogelijk ons eigen Sur. logo op.

 

Hieronder vind je nog enkele foto’s van het gebouw.

 

 

Wij willen u verzekeren dat ondanks deze verandering, onze toewijding aan u onveranderd blijft. Wij blijven te allen tijde beschikbaar om aan uw behoeften en vragen tegemoet te komen.

 

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons nieuwe kantoor en u daar van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sur Punt

Waar beginnen?
Gewoon hier.