Sur. x Kantoor Remmerie

Met enige trots en brandend van ambitie kunnen we vandaag aankondigen dat we vanaf 1 januari 2023 de handen in elkaar slaan met Kantoor Remmerie. De onafhankelijk verzekeringsmakelaar uit Kuurne wordt zo de tweede vestiging voor Sur. in de regio. Mathieu Remmerie, huidig zaakvoerder, stapt mee in de aandeelhoudersstructuur en wordt naast Benoit en Gilles de derde vennoot en mede-zaakvoerder.

Blog

Benoit en Gilles hadden voor dit jaar de ambitie om het groeitraject van Sur. te versnellen via fusies en overnames. Ze gingen hiervoor heel bewust op zoek naar een jonge, ambitieuze verzekeringsmakelaar met dezelfde visie op de sector en de rol die de makelaar daarin moet spelen. Deze makelaar werd dus gevonden in de persoon van Mathieu Remmerie.

Kantoor Remmerie is een 100% onafhankelijk verzekeringsmakelaar met kantoor te Kuurne. Het kantoor werd in 1979 opgericht door Filip Remmerie, die de fakkel enkele jaren geleden doorgaf aan z’n zoon, Mathieu. Met hun jarenlange ervaring in zowel KMO als particuliere verzekeringen, is dit team van vijf een mooie versterking naar de toekomst toe.

Deze samenwerking betekent voor Sur. een groei van meer dan 50% op vlak van omzet, en qua team gaan we – rekening houdend met onze twee ingevulde vacatures – naar een totaal van 13 personen. Hiermee zijn we volledig klaar om onze recente organische groei op te vangen, en het stelt ons in staat om verder te groeien in de nabije toekomst..

We zijn ervan overtuigd dat we met dit nieuwe hoofdstuk in het verhaal van Sur. verder kunnen investeren in kennis en mogelijkheden om met een gediversifieerd aanbod naar onze klanten te trekken.

Vanaf 1 januari zullen onze klanten dus terecht kunnen zowel in het kantoor te Zwevegem, alsook in Kuurne waar Mathieu z’n huidig team blijft aansturen.

Sur Punt

Waar beginnen?
Gewoon hier.